Zaterdag 7 april 2018
Jaarbeurs Utrecht

Nieuws

Bekijk de impressie van de Huisartsbeurs 2016

Kom met uw team naar de Huisartsbeurs 2018

Op zaterdag 7 april 2018 opent de Jaarbeurs in Utrecht haar deuren voor de elfde editie van de LHV Huisartsbeurs. Kom ook en beleef met elkaar een leerzame en ontspannen dag.

Deelname is gratis voor u en uw praktijkmedewerkers. Inschrijving vooraf is wel verplicht. Dat kan vanaf maandag 6 november 2017 via deze website. Hier vindt u het overzicht van alle workshops, sprekers, lezingen, debatten, pleinen, skills, participanten en exposanten. En stelt u op basis van uw interesses een programma op maat samen. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een e-ticket en een bevestiging van uw programmakeuzes.

 

Huisartsbeurs 2018 - Gezonde ambitie

Het centrale thema is ambitie: Als huisarts maakt u keuzes. U hebt ambities en de energie om uw patiënten te helpen. U doet waar u goed in bent. U legt de focus op uw sterke kanten als mens en als arts. Daar steekt u graag uw tijd in. En zo richt u graag uw praktijk in. U en uw medewerkers oefenen het vak met overgave en plezier uit.


Werken in de huisartsenzorg is een mooi beroep waar veel mensen voldoening uithalen en trots op zijn. Dat goede gevoel willen we graag versterken. De Huisartsbeurs 2018 zal op een positieve en energieke manier invulling geven aan de pijlers informatie, inspiratie en educatie.

is toegevoegd aan uw favorietenlijst. U kunt deze lijst terugvinden in het menu onder 'favorieten'

Ga direct naar mijn favorieten Sluiten
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u hier in voor de Huisartsbeurs-nieuwsbrief en volg ons op Facebook

Hoofdparticipanten

Met dank aan

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze beurspartners, onze participanten. Ze denken tijdens de gehele voorbereiding enthousiast en actief met ons mee. Zonder deze partijen is er geen Huisartsbeurs 2018 mogelijk. 

Hoofdparticipanten

Participanten

Deelparticipanten

Website door Ratio Design